Luftavfuktare Q DRY kramar unken lukt och fukt ur luften – överallt!


Luftavfuktare Q DRY Premium Line från Mitsubishi Electric – bland det absolut bästa som finns på den svenska marknaden och med den senaste innovativa tekniken. Mitsubishi Electric är en av världens främsta tillverkare av luftavfuktare och investerar stora resurser i att utveckla driftsäkra, energisnåla produkter med lättanvända funktioner.

Q DRY är konstruerad för att ge maximal effekt med en låg energiförbrukning! De drar in fuktig unken luft och släpper ut torr och varm luft och dessutom renar de din inomhusluft – Indoor Air Quality. Q DRY är lösningen på fukt, mögel och unken luft! VARFÖR Q DRY LUFTAVFUKTARE – LÄS MER HÄR!

Luftavfuktare Q DRY Energy är dessutom testvinnaren i senaste testet i Råd & Rön.
Fulladdad med finesser – enkel att använda, tyst och energisnål!


 

• Tar effektivt bort fukt och dålig lukt i gillestuga/källare, förråd, garage, sommarstugan...

• Lågtemperaturdrift klarar att hålla torrt i svalare utrymmen

• Torka tvätt, stäng av torktumlaren och spar upptill 75% energi med Q Dry

Fukt finns överallt

Sommartid är luftfuktigheten hög utomhus och därför också högre luftfuktighet inomhus. Våra aktiveter i hemmet-matlagning, tvätt och dusch ökar också på luftfuktigheten.
När temperaturen sjunker under hösten måste du kontrollera att inte luftfuktigheten blir för hög i dåligt ventilerade utrymmen. En relativ luftfuktighet på ca 55%  är önskvärd.

I vanliga villakällare kan luftfuktigheten bli mer än 80%. Giftiga mögelsvampar kan då få fäste och orsaka astma, infektioner och utslag. Dammkvalster som också trivs bra i sådana miljöer kan orsaka allergier.