QHEAT 635

PRIS: 19000:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

 

 

QHEAT 665

PRIS: 21 495:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

 

 

 

Här kommer efterföljaren till vår storsäljare Q Heat 630 som har sålts i mer än 40 000 exemplar av Canvac. Nya luftvärmepumpen Q Heat 635/665 har utvecklats att bli smartare och har många finesser som t.ex. delade vingar som sprider värmen eller kylan jämnare. Denna funktion gör att du kan placera luftvärmepumpen i en trappa och få värme eller kyla på båda våningarna. Mitsubishi Electric har satsat på att utveckla funktioner för maximal besparing och minimal miljöpåverkan. En av många nyheter är funktionen human sensor ( ett 3D I-see öga) som känner av var personer i rummet befinner sig och styr värmen dit- finns ingen i rummet sänks temperaturen automatiskt och du sparar ännu mer energi. Det finns även en lågtemperatursfunktion på 10°C som du kan använda när du är bortrest eller som ren underhållsvärme i ditt sommarhus.

Om du använder din braskamin mycket kan du för att sprida värmen använda enbart fläktläget på värmepumpen. Designen är modern och enkel vilket gör att den passar in i de flesta miljöer, färgen har man valt att kalla pure white. Det sitter även ett förbättrat filterpaket med en helt unik reningsteknik som tar bort allergener, pollen,damm, lukter och numera även virus med upp till 99 %. Du och din familj får en härligt frisk och fräsch inomhusmiljö där ni tryggt kan vistas.

Glöm inte att du kan använda luftvärmepumpen för att kyla på sommaren för under 1 krona i timman. Detta är värmepumpen för dig som vill spara pengar på din elräkning och tänker på miljön.

 

http://www.canvac.se/varmepumpar/mitsubishi-luftvarmepumpar/q-heat-635-665

 

 

 

 

 

Q HEAT FLOOR

 

FLOOR 5,1

PRIS: 23 995:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

FLOOR 6,2

PRIS: 25 995:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

 

 

Luftvärmepump Q HEAT FLOOR med unik elementplacering, Q HEAT Floor innerdel är konstruerad för dig som vill hålla väggarna fria och innerdelen placeras vid golvet som vilket traditionellt element som helst

http://www.canvac.se/vaermepumpar-luft-luft/visa-alla-luftvaermepumpar/q-heat-floor.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QHEAT I-SAVE

 

QHEAT I-SAVE 450

PRIS: 16 995:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

 

QHEAT I-SAVE 530

PRIS: 17 995:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

 

Luftvärmepump Q Heat I-Save är modellen för små villor och fritidshus – med en av marknadens tystaste inomhusdelar. Q Heat 450/530 är utrustad med en lågtemperatursfunktion som håller ditt fritidshus/villa varmt då du inte är där. Det innebär att luftvärmepumpen håller ditt hus vid ca + 10°C och behöver inte värmas upp mer i onödan, varför låta det kosta mer än det behöver? Om du köper 1 kW av din elleverantör får du tillbaka 4,57 kW som mest. Du får värme även om det är -20 ° utomhus. Tänk dock på att alltid ha en kompletterande värmekälla så att inte värmepumpen står som ensam värmekälla.

 

 

http://www.canvac.se/vaermepumpar-luft-luft/visa-alla-luftvaermepumpar/q-heat-i-save-450530.html

 

 

Q HEAT ZEN

 

QHEAT ZEN 550

PRIS: 19 995:- inkl standardmotage, rotavdraget och 5-års garanti

 

 

 

Värmepump Q Heat Zen 550 från Mitsubishi är den första inomhusdelen där designen varit lika viktig som den högteknologiska konstruktionen för värmespridningen.

Luftvärmepumpen Q Heat Zen 550 har fått IF Design Award som prisar den moderna designen. I ett modernt inrett hem är denna en snygg inredningsdetalj då den smälter bra in i övrig miljö. Den finns i vit eller högblank svart.
Som alla Mitsubishi Electrics luftvärmepumpar ger Q Heat Zen 550 värme eller svalka, ändra enkelt med ett klick på fjärrkontrollen. Om du vill ha en lägre grundvärme så är lågtemperatursfunktionen något för dig. Funktionen ställer du enkelt in när du inte är på plats( ex. i fritidshuset). Då behöver det inte kosta dig något extra för värmen när du inte är där samtidigt som du håller unken lukt och fukt borta.

 

http://www.canvac.se/varmepumpar/mitsubishi-luftvarmepumpar/q-heat-zen-550